La foto de la semana

La foto de la semana
Pedals de foc nonstop

viernes, 13 de mayo de 2011

Jordi en Lanzarote.

Las dos rutas que hizo Jordi.
 
Ni en vacaciones se olvida uno de la bici.
 
 
Soporte casero para usar el movil de GPS.




5 comentarios:

Rafa dijo...

che satanás, serà possible? I el Marc i la Yola per on paraven? Jajajaja, això no ho faria ni el friky del teu cosí, cabronaso. I què tal eixa Trek? Molona?

Bona eixideta, perro. Estàs entrenant per superar el rècord d'Agres? Encara estic esperant... però et diré una cosa: ara estic com un bou, i si em pose, crec que rebaixe aquell temps. ¡¡¡Ojo!!!

jajajajaja

jordi dijo...

Com ja sabeu en pasqua van viatjar fins a Lanzarote per a passar uns dies.
Jo no vaig pensar altra cosa que alquilar una bici per a tastar el terreny de l´isla que te prou de nomenada. No se si sabreu que hi ha una ruta non stop que s´anomena pedals de lava.
Be jo tenia varies rutes al movil i vaig triar una, com que no la vaig fer tota al seguent dia la vaig fer en sentit contrari.
Lo mes destacat es que el paisatje es totalment volcanic, la vejetacio es molt caracteristica però no hi han arbres ni ombres. En tot moment es divisa el mar i et pots orientar be.
El terreny es bastant complicat per a rodar perque el pots trobar molta pedra solta o dunes de terra que en alguna part rapida el fan caure a terra.
L´experiencia va ser molt bona perque vaig aprofitar el viatje per a fer bici , que m´agrada molt i al mateix temps coneixer l´isla millor com visitar alguns pobles mes cap a l´interior on es veu realment com es la vida alli.
Jo ho recomane per si alguna vegada algu va cap alli.

jordi dijo...

El tema de mariola esta pendent cosinet.
crec que no estare tan fort com deus estar tu pero quan vajes jo apretare per darrere a vorer que passa..........
ja ja ja ja......

Rafa dijo...

Aixina m'agrada, que et motives. I sobretot, m'encanta eixa reflexió de fer bici per un lloc que no coneixes per veure més coses del que es pot fer anant en cotxe o caminant. És un turisme molt molt bo.

Enhorabona.

PD: A Mariola no tens res a fer, jajajaja. I Manu molt menys. jijiji

Anónimo dijo...

LO DE MANU JA SE SAP!!!!!!!!!